[Sportbureau] "University Heart Plan" Tibet Autonomous Region Training Camp Care

[Sportbureau] "University Heart Plan" Tibet Autonomous Region Training Camp Care

  "Grand Heart Plan" Tibet Autonomous Region Training Camp Cases. De discussie wordt geleverd door het autonome regio sportbureau op 26 februari. De National Sports Algemeen Administratie "University Heart Program" Tibet Autonomous Region Training Camp wordt gehouden in de Linzhi Plateau Training Base, gericht op het vinden van een groep super a?robe sporttalenten, uitstekend Zullen adolescenten van duurprojecten, door speciale gecentraliseerde training, verrijking van de competitieve sportback-uptalenten, voor nieuwe cyclusvoorbereiding voor meer uitstekende sporttalenten. Tijdens de cursus heeft de verslaggever geleerd dat deze trainingskamp wetenschappelijke keuze wordt bepaald dat 115 studenten gecentraliseerde training voeren, en er zijn drie leeftijdsloopgroepen, waaronder 73 jongens en 42 meisjes.

Het trainingskamp vormde een gespecialiseerde toonaangevende groep, met behulp van "semi-gesloten" management, gecombineerd met het eigenlijke praktische trainingsplan, stel effectief trainingsbelasting in en geef het volledige spel aan de rol van de "laadbatterij" in de wintertraining, strenge eisen, vechten De fundering, oefenvaardigheden, aandringen "fysieke training + culturele leren" dubbele motor heeft opleiding uitgevoerd op basis van kracht, uithoudingsvermogen, explosieve kracht, flexibiliteit, co?rdinatie.

  Awang, plaatsvervangend directeur, plaatsvervangend directeur van het sportbureau van de autonome regio, ge?ntroduceerd in de ton, in de trainingstijd van meer dan 2 maanden, werkten alle studenten hard en breken voortdurend door het zelf stichting, stabiliseren.

"We hebben het werkprogramma voor testselectie strikt georganiseerd en de testselectie van morfologische indicatoren, machinesindicatoren, kwaliteitsindicatoren, enz., En testselectie in morfologische indicatoren, machinesindicatoren, kwaliteitsindicatoren, enz. Er werd gevonden dat de algehele training is gevonden Score is aanzienlijk verbeterd. Dit trainingskamp heeft een goede basis gelegd voor de competitieve sporttalentreserves in onze wijk. "Awang zei tegen de ton. NIMA, directeur van het sportbureau van de autonome regio, zei dat het "DA-hartprogramma" de nationale sportregering is om het niveau van concurrerende sporten in mijn land te verbeteren, de innovatie van de bouw van sport sterk land, doorbraak, pragmatisch te bevorderen Actie. Het "DA-hartprogramma" Tibet Autonomous Region Training Camp markeert Tibet-functies, het spelen van Highland-voordelen, waardoor de constructie van back-uptalenten wordt versterkt, het verbeteren van de concurrentieversporten en het beseffen van een deel van het uithoudingsonderhoudsproject in ons district, waardoor het nationale leidende niveau en tibet autonoom wordt gehandhaafd Regio-atleten die al snel op de Olympische Spelen effectieve manieren van het podium staan.

(Editor: Dan Zhuo, Wu Yuren) Delen Laat meer mensen zien.