"De mooiste studenten", is na 90 een "soldaatkoning"

"De mooiste studenten", is na 90 een "soldaatkoning"

Originele titel: "De mooiste studenten", is de 90e "Bing Wang" onlangs, 2021 "de meest mooie studenten" geavanceerde daden werden gezamenlijk vrijgegeven door de centrale propaganda-afdeling, het ministerie van Onderwijs, van Liu Wei, uit het zuidwesten Petroleum University! Slechts 10 mensen in het land werden toegekend en Liu Wei werd dit jaar geselecteerd als de enige in Sichuan University. In 2019 vertegenwoordigt 22-jarige Liu Wei China om deel te nemen aan de "Militaire Olympische Spelen" (International Military Competition – 2019) om de eerste plaats te winnen in de drie gouden medailles, lichte wapens, de eerste plaats, de eerste plaats, de beste lichte wapen (pistool) shooter.

Na 90 was Liu Wei zich bezorgd over het dagelijks, Xinhua News Agency, en ontving een lof van de meerderheid van Netizens. Op de avond van 7 december 10 "de mooiste studenten" zoals Liu Wei en de Olympische kampioen Yang Qian hebben de ceremonie vrijgegeven. Door de CCTV-camera vertelde Liu Wei het nationale publiek aan het militaire bataljon aan het Meest Mooi universiteitsstudenten "groeiverhaal. Deze 22-jarige is een goede student "Bing King", en er is een glorie in elk stadion in het leven.

De droom van een kind "als een man," als soldaat "

"In 2017 werd Liu Wei, die net de grote school voltooide, werd ingevoerd met het leger van het militaire leven.

Omdat Small naar het besneeuwde plateau, de soldaten die de grenzen bedenken, nam hij het initiatief om een ??lange en verreikende Xinjiang aan te vragen. De rekruten zijn streng, de training is hoog, het ritme is snel, en het lokale klimaat is droog. Liu Wei, die komt, maar de koppige, hij is niet achtergedaan. In de eerste echte kogelschot belde ik de eerste plaats, ik werd beoordeeld als "uitstekende rekruut" door de prijs.

Een aanhoudende en stevige actieve toepassing van het verkenningskamp Liu Wei was verdeeld in de logistiek van de Logistics-beveiligaar. Hij vond dat de troepen van de verbeelding leefden, of zelfs een pistool kan worden aangeraakt of zelfs een week. Realiteit en "droom" hebben zijn eerste huilder gemaakt na het betreden van het leger, na herhaald denken, schreef Liu Wei een kortetermijntoepassing voor 10 pagina’s laat ‘s nachts en actief toegepast op verkenningskamp. Het antwoord van de politieke commissar zorgde ervoor dat hij zich warm voelt, en hij werd ook aangemoedigd. Hij werd genomen door een speciale aanpak voor het verkennen van aanpassingssterkte gedurende drie maanden. Als het proces, is het noodzakelijk om terug te keren naar de positie van de olieopslag.

Om te kunnen blijven, begon Liu Wei "手", na hard werken, werd hij op de derde plaats gerangschikt in de beoordeling van de training en relationswork, en werd ingebouwd in het verkenningskamp "Anti-terrorisme Assault Team" en diende als een stoom Driver en Micro-Rumor Gun. Hand.

Een "劲", om veel militaire kwaliteiten in het spel te verhogen, valt Liu Wei op van bijna 10.000 kandidaten, die het Chinese team – 2019 vertegenwoordigt.

Tijdens het voorbereidende seizoen was Liu Wei in een dagelijkse training, hij werkte met een gevechtsvoeding en helm, voor de trainingsstafel, voor de trainingsstafel, de bindende training, de nek, de taille, de knie en de nek, de taille, de knie en de Benen zijn ondraaglijk.

Tijdens de wedstrijd is de dagelijkse trainingstijd meer dan 17 uur.

Als de sectoren van de competitie, de oudste spelers, passeerde hij de harde kwaliteit en vasthoudende geest helemaal, het zweet dat op het opleidingsgebied wordt besprenkeld, was een gouden medaille, en liu Wei belicht ook persoonlijke eerste. Prestatie.

(Volgens Chengdu Post) (Editor: Yizhen, Luo Wei) Delen Laat meer mensen zien.