Uitgebreide inspanningen om het co-management van Shunyi Liqiao-stad te begrijpen om de luchtkwaliteit volledig te beschermen

Uitgebreide inspanningen om het co-management van Shunyi Liqiao-stad te begrijpen om de luchtkwaliteit volledig te beschermen

Om de preventie en controle van vervuiling te verdiepen, consolideer dan de resultaten van de Blue Sky Defensie, de uitgebreide co?rdinatie van Liqiao-stad, Shunyi District, Beijing, continu uitgebreid de verantwoordelijkheid van het dagelijkse toezicht, waardoor de luchtkwaliteit van de jurisdictie blijft zijn Goed.

Dagelijkse supervisie, verdichtelijk werkverantwoordelijkheid blijft inspectie en inspectie van catering, gasgerelateerde industrie?n, de Milieubescherming-inspectieteam dagelijkse controle, focus op de vraag of de milieuprocedures zijn voltooid, of de rookzuiveringsapparatuur is ingeschakeld, of het nu gaat om VOC’s Collection-apparaten installeren, toezicht houden op de verantwoordelijkheid van de ondernemingen die mensen strikt emissiereductiemaatregelen implementeren om "illegale rioolwater-, illegale emissies" te elimineren. Dorpen Milieubescherming Netwerk Regelmatige inspecties, vestigen inspectiebalieaccounts, tijdige feedback die problemen vindt, vormt de koppelingsmechanismen, elimineer de problemen met vervuiling. Speciale inspectie, vermindering van het transport van transport van transportvervuiling, stedelijke managementwethandhavingsbureaus, ecologisch milieubureau en snelwegtak in de brugbruggedeelte van Longtang Road, speciale wetshandhavingsacties tegen zware dieselvoertuigen, met behulp van professionele testapparatuur om de apparatuur te volgen Heavy Duty Diesel-auto en onderzoeken de uitlaatgasemissiesituatie en publiciteitsonderwijs, waarbij emissievereisten worden geplaatst.

12 Overschrijding van de standaardemissievoertuigen zijn overgedragen aan de transportsector. Gezamenlijke wetshandhaving, bronremming van steden van stofweefsel, planning en bouwkantoor, het uitgebreide administratieve wetshandhavingsteam, voert regelmatig speciale inspecties uit op bouwplaatsen en sloopsites en zorgen ervoor dat kale bloem, tijdig dekking, ontmanteling van bodem en bouwafval en tijdig alle Bouwplaatsen bereikten de "zeshonderd%" stofpreventie-eisen. Tegelijkertijd zullen de dorpen nodig zijn om de wegweg te verhogen, en het stof is stof en stof, en de stadsweg is tijdig schoon, het water is stofgevuld, de dorpsweg is schoongemaakt, en het stof is niet Minder dan 4 keer, en de stofvervuiling wordt verminderd. De piekinspectie, het elimineren van de hoogwaardige Point-toets Markeer TERP Monitoring Substation omringende en milieuvervuiling eenvoudig te verzenden inspectie en inspectie van de zone-inspectie, terwijl de gegevens van het monitorende substation-gegevens worden gecombineerd, gericht op het bedrijf, hoogwaardige speciale inspectie, het elimineren van de bron van vervuiling.

Vervolgens zal Liqiao-stad taken uitvoeren en het toezicht en inspectie blijven verhogen, effectieve maatregelen nemen om tegen de blauwe lucht te bewaken.

(Editor: Mereng, Gao Xing) Delen Laat meer mensen zien.